Trappen

LP Projects schrijnwerkerij biedt op maat gemaakte trappen van hoge kwaliteit. Of u nu een moderne of klassieke trap wilt, wij kunnen u helpen bij het realiseren van uw droomtrap die voldoet aan uw specifieke eisen. Van ontwerp tot installatie, wij zorgen voor veilige en aantrekkelijke trappen die passen bij uw interieur.

Kasten op maat

LP Projects schrijnwerkerij biedt op maat gemaakte kasten die zijn ontworpen door ervaren schrijnwerkers. Of u nu op zoek bent naar een kledingkast, inbouwkast, boekenkast of opbergmeubel, wij kunnen u helpen bij het maken van een kast die past bij uw specifieke wensen qua stijl en functionaliteit. Wij gebruiken hoogwaardige materialen en afwerkingen om kasten te maken die niet alleen functioneel, maar ook aantrekkelijk zijn.

Parket en laminaat

LP Projects schrijnwerkerij biedt hoogwaardige parket- en laminaatvloeren die worden geïnstalleerd door ervaren vakmensen. Onze parketvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en afwerkingen, terwijl onze laminaatvloeren onderhoudsvriendelijk zijn. Onze schrijnwerkers zorgen voor professionele installatie, zodat u jarenlang kunt genieten van uw nieuwe vloer.

Binnendeuren

LP Projects schrijnwerkerij biedt op maat gemaakte binnendeuren. Wij bieden verschillende stijlen, materialen en afwerkingen om aan uw specifieke wensen te voldoen en zorgen voor professionele installatie. Wij staan garant voor hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap.

Smeedijzeren ramen en deuren

Bij LP Projects schrijnwerkerij kunt u terecht voor op maat gemaakte smeedijzeren ramen en deuren, die zijn ontworpen en gemaakt door ervaren lassers. Wij bieden diverse stijlen en afwerkingen en zorgen voor een professionele installatie. Bij ons bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap.

Trappen - LP Projects Kasten op maat - LP Projects Parket en laminaat - LP Projects Binnendeuren - LP Projects
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.